Prima website, met voldiende info.
Termijn bedrag beetje ongeloofwaardig, soms 300€ bijbetalen en een maand later weer helemaal omlaag bijgesteld, dus niet bij een paar vorst weken daarna ervan uitgaan dat het hele jaar slecht wordt.
Reactie ENGIE Energie Nederland:
Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Kan het zijn dat je ten tijde van het opmaken van de jaarafrekening hebt gekeken naar de termijnbedragcheck in de mijnENGIE omgeving? Het klopt dan ook dat deze op dat moment niet een hele nauwkeuriger weergave heeft. Ook wanneer je nog een x aantal maanden te gaan hebt tot je de jaarafrekening mag gaan ontvangen, zijn de marges van de schatting nog hoog. Naarmate je dichter bij de jaarafrekening komt zullen deze marges dan ook innemen waardoor de berekening steeds nauwkeuriger wordt. Natuurlijk blijft dit dan ook altijd een schatting omdat we nooit van te voren met zekerheid kunnen vaststellen wat je toekomstige energieverbruik gaat zijn. Ik hoop je hiermee toch wat meer duidelijkheid te hebben kunnen geven.
Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!
Hartelijke groet,
Niesje