Al jaren wordt onze cv ketel door EW onderhouden. De afspraken zijn punctueel, zakelijk en er wordt niet onnodig geprobeerd te verkopen. Ik was mijn afspraak vergeten af te zeggen en een nieuwe werd zonder problemen ingepland een week later.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

professionaiiteit en accuratesse

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

laat de mensen even schriftelijk reageren op de afspraak

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback!
Het is fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over het onderhoud van uw cv-ketel door Energiewacht. Uw waardering voor onze punctualiteit, professionaliteit en het feit dat we niet onnodig producten proberen te verkopen, waarderen we zeer. Ook uw compliment over de soepele herplanning van de afspraak nemen we graag in ontvangst.
Uw suggestie over een schriftelijke bevestiging kunnen wij u het volgende melden. U ontvangt deze standaard via de mail. Kijkt u voor zekerheid ook altijd even bij uw spamberichten.
En de mogelijkheid om te reageren op afspraken is ook altijd mogelijk via info@energiewacht.nl. Het kan voorkomen dat de respons wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Dit is afhankelijk van de drukte en de capaciteit op de betreffende afdeling.
Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring!
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht