CWA Folgering

Afspraak maken is makkelijk , jullie zijn goed bereikbaar ed.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Jullie zijn betrouwbaar en komen afspraken na, maar jullie monteurs maken er altijd een zooitje van. Overal rotzooi op de vloer, handen wassen en dan een heel vieze wasbak achterlaten, druppels op de wcbril. Why? Was al de derde keer!

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Over het onderzoek: Ik kan een aantal bovenstaande zaken helemaal niet beoordelen -bekwaamheid ed. dus heb maar op 2,5 ster ingezet, maar dit is een raar onderzoek zo Vriendelijkheid en uitleg: geen idee. Ik zat in een online meeting en de monteur zwaaide en liep zo de deur uit. Vast met goede bedoelingen en om mij niet te storen, maar ik had het gewaardeerd als ik zelf die afweging kon maken. Bovendien was het dus als gezegd een vieze bende daarna. Toilet, washok waar de ketel hing. Ik kon alles schoonmaken. Niet ok! Derde keer al.

Score voor Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud: 3/5