Negatief!! De monteur heeft niets gezegd over wat hij precies gedaan heeft en was evenmin spraakzaam. Op zich is dat niet erg, maar na ontvangst v.dm rekening, waaruit bleek dat er een klein onderdeel vervangen was en dat voor rekening van ons kwam, heb ik na tel.contact met een medewerkster wel aangegeven dat de monteur ons dit had moeten melden. Bij navraag van uw medewerkster bij de monteur was hij het zgn "vergeten". Dit lijkt mij niet de gang van zaken, een monteur hoort te vertellen wat hij/zij vervangen heeft. Nu kwamen we er pas achter ba ontvangst v.d factuur. Het was een klein bedrag, maar voor het zelfde geld was get een grote kostbare vervanging van een onderdeel en is dit ons niet verteld. Dan moeten wij als klant aantonen dat dit gedaan is. Daarom graag uw monteurs wijzen op communicatie naar de klant inzake vervanging c.q. reparatie van onderdeken. Dit is de 1e keer dat er ern onderhoudsbeurt aan onze cv werd gedaan, dus vergelijking met eerdere monteurs is er niet. Hopenlijk is dit een eenmalig voorval geweest, zoniet zullen wij overstappen naar een ander onderhoudsbedrijf.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachtte opbrengst/rendement
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Communicatie naar klanten moet goed gebeuren, zeker t.a.v. vervanging c.q. reparatie van onderdelen.