Dit is geen onderhoudscontract, dit is oplichterij. Twee jaar lang betaal je €15,= per maand. Komt er een onderhoudsmonteur langs die zogenaamd preventief een pakking komt vervangen en bij het weggaan nog even vermeld dat je er een rekening voor krijgt. De pakking die er uit kwam had nog makkelijk 10 jaar mee gekund. En de ketel is nog geen eens 2 jaar oud. Hoe zit dit met garantie. De monteur is nog geen eens 15 minuten bezig geweest (heeft daarnaast nog bijna een kwartier staan bellen met een collega).

Ik ga per omgaande dit service contract opzeggen en zal iedereen nadrukkelijk afraden ooit een onderhoudscontract bij Energiewacht af te sluiten!

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Moet ik hier nog antwoord op geven.....

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen uw frustratie met betrekking tot de facturatie van de pakking indien u hiervan niet op de hoogte was.
Het deel dat is vervangen is de afdichtingsring. En het is juist dat deze preventief wordt vervangen tijdens het onderhoud, zoals de monteur u heeft laten weten, omdat deze uit kan harden. Dit staat dan ook vermeld in de voorwaarden van uw abonnement.
Wij hebben uw reactie intern teruggekoppeld om contact met u op te nemen voor meer uitleg.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht