Ik heb het zelf over moeten nemen bij mij verhuizing. Iedereen moet zelf weten wat hij wil doen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Hij heeft het heel goed gedaan en deed ook wat met mijn verzoek over waterdruk.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Het makkelijker maken.om wat verder in de tijd te plannen. Ik werk bijvoorbeeld fulltime en moet wachten tot ik vakantie heb.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en de tijd die u genomen heeft om uw ervaring met ons te delen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid, bekwaamheid en professionaliteit van onze monteur, en dat uw verzoek over de waterdruk goed is opgepakt. Daar zijn we blij mee.
Wij begrijpen het dilemma over de beperkte planningsmogelijkheden voor mensen met een fulltime baan. Wij zijn ons bewust dat de afspraak in een dagdeel voor de ene klant langer kan duren dan voor de andere. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen het ene en andere adres. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd overeenkomstig de afspraak ondervinden wij bij de planning middels een dagdeel vooral ook het begrip hiervoor van de klant.
Misschien is het mogelijk dat iemand u in uw woning kan waarnemen gedurende de werkzaamheden van de monteur? U kan naar uw werk, en wij kunnen voldoen aan de voorwaarden van uw abonnement.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht