Colijn

Deze keer kwam bij ons Igor. Met afstand is hij de beste monteur die ik in 29 jaar heb meegemaakt bij onze verwarmingstoestellen. Alle lof voor Igor. Dat hij meer tijd aan het onderhoudswerk moest besteden heeft te maken dat hij heel consciëntieus zijn werk doet en misschien dat collega's die veel sneller zijn, niet alles zo goed schoon hebben gemaakt. T.a.v. de administratie heb ik nog wel een vraag over mijn onderhoudscontract, daarover zijn we nog in gesprek.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Dat het fijn is dat als je een monteur als Igor treft, dat je dan alle vertrouwen hebt in je warmtebronnen en het onderhoud daarvan.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

T.a.v. de adm. heb ik nog enkele vragen over de samenstelling van mijn onderhoudscontract. Telefonisch contact met medewerker leverde het antwoord: "u hebt een heel oud contract" Nou en? is dat erg? Medewerker (zijn naam is mij bekend) van Energiewacht zal dat uitzoeken. Ik wacht op een reactie van Energiewacht.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer Colijn,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Uw opmerking over het onderhoudscontract hebben wij in behandeling genomen en we zijn dit op dit moment aan het uitzoeken. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Daarnaast willen wij u hartelijk danken voor uw compliment over onze monteur. Wij waarderen dit zeer en zullen uw positieve feedback zeker aan hem doorgeven.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 3/5