De wit

Erg duur

30€ p.maand x12x2 want jullie komen maar eens in de twee jaar. En als er wat vervangen moet worden komt dat er nog eens overheen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Netheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Strakkere planning tussen 8-12 is te ruim daar moet ik mijn wekker voor zetten

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer de Wit,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw eerlijke feedback en begrijpen uw opmerkingen over de kosten en de frequentie van het onderhoud. Onze prijzen zijn echter marktconform. Het kan voorkomen dat elders prijzen lager liggen. vergelijkt u echter in dat geval de voorwaarden van de abonnementen. Daar wil nog wel eens verschil in zitten.
Ook uw opmerking over de ruime tijdvakken nemen we ter harte. We begrijpen dat het prettiger zou zijn als we strakker zouden kunnen plannen, zodat u kan uitslapen. Wij zijn ons bewust dat een afspraak binnen een dagdeel minder goed uitkomt voor de een dan voor de andere klant. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen de adressen. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en dat juist extra tijd in beslag neemt.
Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraak ondervinden wij vooral ook het begrip hiervoor van de klant.
Fijn om te horen dat u onze monteurs als vakkundig, netjes en vriendelijk heeft ervaren. Uw compliment hierover geven we graag door.
Team Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 2.5/5