Correct en deskundig

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

correct en vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

als een servicebeurt op de afgesproken dag niet door kan gaan (zoals bij ons het geval was) zou het mooi zijn daarover even een telefoontje of mail te krijgen. Nu hebben wij de hele middag zitten wachten op een monteur die niet kwam - zonder bericht

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw waardevolle feedback.
We zijn blij om te horen dat u onze monteurs als correct, vriendelijk en deskundig heeft ervaren, en dat u ons service en onderhoudscontract met een hoge score waardeert. Uw vertrouwen in onze betrouwbaarheid en vakmanschap betekent veel voor ons.
Tegelijkertijd willen we ons verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren doordat uw afspraak niet is nagekomen zonder bericht. Dat is uiteraard niet de service die wij willen leveren. Uw suggestie nemen we zeer serieus – het is belangrijk dat klanten op de hoogte worden gesteld bij wijzigingen, en wij kijken intern hoe we dit kunnen verbeteren.
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen u bij een volgende onderhoudsbeurt weer de service te kunnen bieden die u van ons mag verwachten.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht