Als je problemen hebt met de verwarming wordt het snel opgelost.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

De ketel wordt grondig schoongemaakt en nagekeken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Het wordt wel steeds duurder, terwijl de ketel nu om de 2 jaar wordt nagekeken, tetwijl dat eerst om de anderhalf jaar was.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met onze service te delen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de grondige controle en reiniging van uw ketel en dat problemen met de verwarming snel worden opgelost – dat is waar we het voor doen.
Wat betreft de frequentie van onderhoud en de kosten: we begrijpen uw zorgen. Door technologische ontwikkelingen en strengere richtlijnen passen we ons onderhoudsbeleid aan om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen.
Ook als bedrijf krijgen wij te maken met hogere kosten die middels de jaarlijkse indexering van de maandelijkse bijdragen voor het onderhoud wordt gedragen. We blijven ons inspannen om de balans te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid.
Vriendelijke groet,
Team Webcare Energiewacht