Bijl

Het onderhoud is prima uitgevoerd. Maar heb nu al 2x een contactformulier ingevuld,geen antwoord in een tijdsbestek van 4 weken. En 1x gebeld.
Mijn maandelijkse kosten voor het onderhoudscontract werden in mei niet afgeschreven dmv een machtiging, er stond wel geld op de rekening. Ik kwam er per ongeluk achter. En na 2 weken wachten, nog steeds niet.
Slechte zaak!

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering, Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke werklui

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Communiceer!!!!
De negatieve beoordeling is niet voor de monteur maar voor het bedrijf in het algemeen

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste mevrouw Bijl,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom uw onderhoudscontract niet naar tevredenheid is verlopen en dat u daardoor veel moeite heeft moeten doen om duidelijkheid te krijgen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.
Uw klacht is intern doorgezet en zodra er meer bekend is, nemen wij contact met u op. We waarderen uw positieve opmerkingen over onze monteurs en nemen uw feedback over onze communicatie zeer serieus, zodat we onze processen kunnen verbeteren en herhaling kunnen voorkomen.
Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 1/5