Monteurs gaan netjes te werk, laten de plek altijd keurig achter en mocht er wat defect zijn of vervangen worden krijg je ook altijd uitleg over. Meestal laten ze het defecte onderdeel zien als bevestiging dat deze vervangen is.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren vriendelijk en namen zelfs even tijd om me in te lichten over mogelijk een nieuwe cv-ketel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Controleren of je alles bij hebt voor het onderhoud. Filters vergeten voor de wtw.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. Fijn om te horen dat onze monteurs netjes te werk gaan, de plek keurig achterlaten en duidelijk uitleg geven, ook over eventuele defecte onderdelen. We waarderen uw tip over het meenemen van alle benodigde materialen, zoals filters voor de WTW, en zullen hier extra op letten om onze service nog verder te verbeteren.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 4/5