Bij de koop van mijn airco werd door de verkoper vertelt dat het vooral handig is om een servicecontract te nemen. Dit hebben we destijds gedaan. Nu meer dan 2 jaar verder en meerdere telefoontjes nog steeds geen onderhoud geweest maar opgeteld al wel meer dan 500 euro aan abbonement betaald voor nieuwe airco. Gevraagd bij de klantenservice naar een afspraak. "U hoort vanzelf wanneer u aan de beurt bent". "U heeft destijds zelf ja gezegd tegen een abbonement. "U had beter na een jaar of 2 een service abbonement kunnen afsluiten". Ik vind dit niet kloppen en niet oké. Meerdere malen gebeld maar ik hoor niets terug. Dit riekt naar verkooppraatjes en misleiding. Erg ontevreden dus over de service. Het is een hoop geld voor het leveren van geen diensten. Dus mensen die een nieuwe unit kopen via Energiewacht; sluit pas een servicecontract af na 2 jaar. Gratis tip.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs die al langs zijn gekomen voor de ketel zijn top
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Geen cowboy praatjes bij de aanschaf
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent. Wij gaan dit intern terugkoppelen. Er wordt contact met u opgenomen.
Team Webcare Energiewacht.