Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Je krijgt keurig elke twee jaar van Energiewacht bericht dat je Cv-installatie nagekeken en schoongemaakt moet worden. Hoef je als klant niet zelf achteraan. Dus lekker makkelijk. En vriendelijke, bekwame medewerkers.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De prijzen worden elk jaar fors verhoogd, relatief dan. Is zo'n grote verhoging per jaar nodig?
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het delen van uw ervaring! We zijn blij te horen dat u het gemakkelijk vindt dat wij u automatisch herinneren aan de servicebeurten voor uw Cv-installatie. Het is goed om te weten dat u tevreden bent met de vriendelijkheid en bekwaamheid van onze medewerkers.
Uw opmerking over de prijsverhogingen nemen we serieus. We begrijpen dat dit voor u een belangrijke factor is, en we zullen uw feedback meenemen om te kijken hoe we hier transparanter in kunnen zijn en of we alternatieve oplossingen kunnen bieden.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback en het vertrouwen in Energiewacht. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Het Energiewacht Team