Telefonisch niet te bereiken, 5x toe een uur lang aan de lijn gehangen. Daarnaast werken de monteurs van remeha en energiewacht langs elkaar heen en kwamen ze allebei op 1 dag langs voor hetzelfde. was te voorkomen geweest als ik telefonisch contact kon leggen maar dat is onmogelijk

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs zijn altijd bekwame mensen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

zorg dat je bereikbaar bent. scheelt veel irritatie en kosten

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer, mevrouw,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Energiewacht niet naar verwachting was. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend moet zijn geweest om herhaaldelijk niet telefonisch bereikbaar te zijn en dat de monteurs langs elkaar werkten. Dit had inderdaad beter gecoördineerd kunnen worden.
We nemen uw feedback serieus en zullen zeker kijken naar de bereikbaarheid van onze klantenservice en de coördinatie tussen de monteurs om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
We waarderen het dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen dat we in de toekomst een betere service kunnen bieden. Als u verdere opmerkingen of vragen heeft, staan we uiteraard voor u klaar.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 1.5/5