Wel aanbevelen, prima service, makkelijk om afspraak te maken, klantensrvice makkelijk bereikbaar, monteur vriendelijk en werkt netjes. Energiewacht houdt zelf netjes bij dat ze weer langs komen voor (2) jaarlijks onderhoud.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
vriedendelijke monteur die netjes werkt
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
ik kreeg naderhand rekening van een onderdeel dat schijnbaar vervangen is, dat had monteur even mogen zeggen. Maar andere keren werd dat door monteur wel altijd gemeld dus was eenmalig dat het nu niet gezegd was.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service, de professionaliteit van de monteurs en het gemak van het plannen van de onderhoudsbeurt.
Je opmerking over het niet melden van het vervangen van een onderdeel nemen we serieus. We streven er altijd naar om klanten volledig op de hoogte te houden van de werkzaamheden die plaatsvinden. We zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet over het hoofd wordt gezien en beter gecommuniceerd wordt.
Team Webcare Energiewacht