Energiewacht is diverse keren bij mij geweest maar heeft nooit het probleem opgelost.
Contact met klantenservice is moeizaam tot onmogelijk.
Prijsafspraak was €850,- en ze durven mij voor de vele bezoeken (te danken aan hun onkunde) een factuur van €2417,- te sturen.
Hierna een lang en moeizaam traject in gegaan met de facturatie en installatie afdeling van Energiewacht.
Op dit punt zijn we al vanaf eind september 2022 tot 15 februari bezig om een passende oplossing te vinden.
Ik heb hen formeel in gebreke gesteld en een termijn van nog een week gegeven om dit probleem op te lossen, ik wens namelijk niet langer in de kou te zitten.
Hierna uiteraard mijn klus door een andere partij op laten pakken.
De boeven van Energiewacht denken mij nu in 2025 een aanmaning te sturen, hier ben ik natuurlijk niet van gediend.
Ik heb lang geduld gehad en een negatieve review achterwege gelaten tot nu.
Wat een rot bedrijf, geen zaken mee doen!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijkheid van de monteurs.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Kom je afspraken na.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer de Rijk,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Energiewacht zo teleurstellend is geweest. We begrijpen hoe frustrerend het is als afspraken niet worden nagekomen en problemen niet worden opgelost. We nemen uw feedback serieus en zullen dit zeker intern bespreken om onze processen te verbeteren. We hopen dat de situatie snel naar tevredenheid kan worden opgelost. Uw klacht heb ik inmiddels doorgezet naar de betreffende afdeling en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Team Webcare Energiewacht