Alex

Communicatieve ellende. Batterij besteld, was op voorraad, gekozen voor afhalen pakketkluis almelo. Na 2 dagen nog geen afhaalbericht gehad en na driemaal bellen, wist niemand van de 'klanten'service me ook maar iets nuttigs te melden. Zelfs na aangeven dat ik hem zelf wel wilde afhalen (Enschede of Almelo, aangezien hij op voorraad was) een negatieve reactie gekregen. Ik moest wachten op de afhaal bevestiging (code voor de afhaal kluis).

Na aangeven dat de monteur de volgende dag zou komen, en advies gevraagd over wat te doen, geen oplossing gekregen (desnoods zelf ophalen).

Wonder boven wonder stond maandagochtend, onaangekondigd de bus van elektramat zelf voor de deur met de accu.

Na het indienen van een klacht, nam elektramat nergens verantwoordelijk voor, met als argument 'we zijn niet verantwoordelijk voor vervoer met een externe partij'. Tenzij de elektramat zich identificeert als PostNL bus, is dit uiteraard een zeer valide argument.

Product is geleverd, maar daar is alles mee gezegd

Reactie Elektramat NL:

Beste Alex,
Het spijt me ontzettend om te lezen dat de communicatie rondom de levering van je accu zo stroef is verlopen en dat we je destijds aan de telefoon niet direct van de juiste informatie konden voorzien. Het is absoluut niet de bedoeling dat je na meerdere telefoontjes met onduidelijkheid blijft zitten, zeker niet wanneer er de volgende dag al een monteur gepland staat voor de installatie.
Dat de bestelling uiteindelijk onaangekondigd met onze eigen Elektramat bus werd bezorgd in plaats van in de pakketkluis in Almelo heeft voor terechte frustratie gezorgd, en onze eerdere reactie over een externe vervoerder sloeg in dit geval de plank volledig mis. We hebben jouw situatie intern uitgebreid besproken om onze processen en de interne communicatie direct te verbeteren, zodat we dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Margret van Elektramat

Score voor Elektramat NL: 1/5
Zou jij dit bedrijf aanbevelen? Nee