Chris

Schneider afdekplet besteld. Werd rj45 houder voor in doos voorgesteld. Die had ik ook nodig dus erbij gedaan. Blijkt bij montage dat deze niet op elkaar passen. Dus het website algoritme gaat mis

sne geleverd

Reactie Elektramat NL:

Beste Chris,
Bedankt voor je eerlijke review. Ik zie dat je niet helemaal tevreden bent met de aankoop van de Schneider producten en dat begrijp ik heel goed.
Het is balen als je aan de slag gaat en merkt dat de onderdelen niet op elkaar passen. De suggesties op onze website zijn gebaseerd op wat andere klanten vaak samen kopen maar in dit geval sloeg de plank inderdaad mis.
Ik heb geprobeerd om de juiste afdekplaat voor je te vinden maar helaas hebben we de variant die past bij Systeem M in polarwit niet in ons assortiment. Omdat we dit graag goed met je oplossen heb ik je een mail gestuurd om te kijken of ik je nog kan helpen. Je mag het onderdeel dat niet past namelijk gewoon gratis naar ons terugsturen.
Kijk even in je mailbox of je mijn bericht hebt ontvangen. Als je daarop reageert dan maken we het direct voor je in orde.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.

Score voor Elektramat NL: 3/5
Zou jij dit bedrijf aanbevelen? Ja