Rene Meulensteen

Snel goede service telefonisch bereikbaar heel belangrijk slecht punt website is heel hard achteruit gegaan was goed is nu waardeloos voorheen makkelijk spullen te zoeken nu een ramp bijv vraag om opbouw materiaal krijg je als eerste een inbouw wcd te zien?? Post nl gauw dumpen geeft jullie een slechte naam al 3 keer thuis gewacht niet gekomen (misschien voorbij gereden) waarna mijn pakket in Waalre terecht komt 6 kilometer verderop woon zelf in Veldhoven 10 afhaal punten in een straal van 2 kilometer hoezo Waalre moet ik op de fiets daarnaar toe waardeloos en zeer slechte service bij dijklaan 12c Waalre ga daar niet meer heen dan maar retour. Waarom geen gratis bezorging bij 100 euro!!,zoals voorheen. Dat waren de belangrijkste punten

Reactie Elektramat NL:

Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Het is fijn om te lezen dat je onze telefonische bereikbaarheid en service waardeert maar ik zie ook dat er een aantal zaken zijn die jouw ervaring flink hebben verpest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Het is ontzettend vervelend dat de bezorging door PostNL niet is gelopen zoals gepland. Ik begrijp heel goed dat het frustrerend is als je thuis blijft wachten en je pakket vervolgens kilometers verderop wordt afgeleverd terwijl er genoeg punten in de buurt zijn. Zeker wanneer je een druk werkschema hebt komt dit soort gedoe totaal niet uit. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en ik hoop dat de oplossing die we hebben geboden je een beetje tegemoet komt in het ongemak.
Daarnaast kaart je de website en de zoekfunctie aan. We zijn constant bezig met verbeteringen maar jouw feedback over de zoekresultaten voor opbouw materiaal nemen we direct mee naar ons team. Wat betreft de verzendkosten wil ik graag even verduidelijken dat wij nog steeds gratis verzending aanbieden bij een standaard levering vanaf 100 euro exclusief btw.
Nogmaals excuses voor de rommelige gang van zaken rondom de bezorging.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat

Score voor Elektramat NL: 2.5/5
Zou jij dit bedrijf aanbevelen? Ja