Levering van 1 dag was de reden waarom ik besteld had. Maar dit werd niet gehaald, dus voor mij geen reden om opnieuw te bestellen, want het is duurder dan de lokale groothandel.
Onderdeel was op stok, terwijl het bij de groothandel besteld moest worden.
Reactie Elektramat NL:
Beste Jens,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt me oprecht dat wij de levertijd van een werkdag in jouw geval niet hebben gehaald. Ik begrijp heel goed dat de snelle bezorging juist de reden was om bij ons te bestellen en dat het dan tegenvalt als het pakket later aankomt dan verwacht.
Ik heb direct even voor je uitgezocht wat er precies is gebeurd. Omdat het product onverwachts uit de voorraad was gelopen moesten wij dit eerst zelf binnenkrijgen. Wij hebben het artikel de volgende dag ontvangen en ook meteen naar je doorgestuurd. De bezorger heeft het pakket vervolgens in de nacht verwerkt en op 21 januari bij je afgeleverd. Hoewel we blij zijn dat we het onderdeel sneller konden leveren dan de groothandel begrijp ik dat dit voor jou te laat was op basis van de informatie op onze website.
Jouw feedback over de prijs en de communicatie rondom de levertijd nemen we serieus mee om onze dienstverlening te verbeteren.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.