Bart Been

Mooi assortiment maar dingen die op voorraad zouden zijn blijken na bestelling toch veel later te komen.
Heb nu 2x iets besteld en daar blijft het bij voor mij.

Assortiment

Reactie Elektramat NL:

Beste Bart,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik begrijp heel goed dat het ontzettend vervelend is als een product dat op voorraad lijkt te zijn toch vertraagd is. Zeker omdat dit nu de tweede keer is dat je dit bij ons meemaakt snap ik jouw frustratie en teleurstelling volkomen.
Het specifieke artikel was helaas op dat moment tijdelijk niet leverbaar vanuit ons magazijn en ook niet via onze leverancier. Hierdoor zou de levertijd oplopen tot bijna twee weken. Omdat je de bestelling hierom wilde annuleren hebben wij dit direct verwerkt. De creditfactuur is inmiddels aangemaakt en de terugbetaling komt zo snel mogelijk jouw kant op.
We bedanken je voor het compliment over ons assortiment en hopen ondanks deze ervaring dat je ons in de toekomst toch nog eens een kans wilt geven. Twijfel je de volgende keer over de levertijd dan mag je ons altijd even bellen om de actuele voorraad te checken.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat

Score voor Elektramat NL: 1/5
Zou jij dit bedrijf aanbevelen? Nee