Pakket onvolledig geleverd! Elektramat ging discussie aan mbt het gewicht en dat het moet kloppen. 100 stuks ontvangen; 50 stuks geleverd for sure. 1x Gebeld, email gestuurd + reminder gestuurd==> tot nu toe geen reactie. En dat bij een ordergrootte boven de 1k euro. In vervolg maar naar een andere partij.
Groot assortiment
Reactie Elektramat NL:
Beste,
Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je pakket onvolledig is geleverd en dat je hierover geen reactie hebt ontvangen. Dat begrijpen we goed en dat is uiteraard niet de bedoeling. Zeker bij een bestelling van deze omvang mag je een duidelijke en snelle terugkoppeling van ons verwachten.
Op 24 december hebben wij je per mail geïnformeerd dat er eerder al contact is geweest en dat het ontbrekende aantal volgens onze gegevens alsnog is verstuurd. Mogelijk is deze mail over het hoofd gezien of is de zending niet correct aangekomen. Mocht dit het geval zijn, dan kijken we dit graag alsnog samen met je na zodat we dit netjes kunnen afronden.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.