Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Elektramat en ben erg tevreden over de service. Allereerst: ze komen hun belofte na. Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag geleverd – helemaal volgens de informatie op de website.
Bij mijn bestelling van de Jacob kabelwartel M16 (5–10 mm, zwart) ontdekte ik achteraf dat de wartelmoer niet standaard werd meegeleverd. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, waardoor ik het tijdens het bestellen over het hoofd had gezien. Het bleek wel duidelijk vermeld te staan, dus dat was mijn eigen fout. Misschien enige aanmerking voor Elektramat om die moeren gewoon standaard bij elke kabelwartel te leren, snap niet zo goed waarom dat apart moet voor die 6 cent per stuk.
Ik nam contact op met de klantenservice, omdat het een beetje zuur voelde om vervolgens slechts twee wartelmoeren van €0,06 per stuk te moeten nabestellen, mét opnieuw €4,95 verzendkosten. De reactie via chat/mail kwam vrijwel direct: vriendelijk, begripvol en met een goede oplossing. Ze boden aan de verzendkosten van de nabestelling te crediteren zodra ik het factuurnummer doorstuurde. Zo gezegd, zo gedaan: de wartelmoeren lagen de volgende dag op de mat en de verzendkosten werden netjes teruggestort.
Kortom: duidelijke communicatie, snelle levering en uitstekende service. Voor mij reden genoeg om Elektramat voortaan als vaste leverancier te kiezen.
Klantenservice
Groot assortiment