Aangeboden wordt je pakket bij BMN te laten bezorgen. Op zich was ik blij met deze aankondiging, echter;
- de beloofde 5% extra korting wordt niet berekend
- de bezorgkosten bij BMN filiaal zijn hoger dan op adres laten afleveren met de post (?!)
- grotere items schijnen niet te kunnen worden afgeleverd bij een BMN filiaal?
- als je bij bezorgwijze een BMN filiaal kiest dan bijft er een verplichte keuze voor een afleveradres, dit is verwarrend, immers gaat toch naar het BMN filiaal? Dus bij keuze voor een BMN filiaal de afleveradressen niet tonen.
Al met al is het op deze wijze geen toevoeging.... jammer gemiste kans.
assortiment
Reactie Elektramat NL:
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met de BMN-bezorgoptie zo uitgebreid met ons te delen. We begrijpen dat het selecteren van een afhaallocatie soepel en logisch moet verlopen en dat de onduidelijkheden rondom de hogere bezorgkosten, de pakketgrootte en de verplichte adreskeuze in het bestelproces voor verwarring hebben gezorgd.
Fijn dat we hierover inmiddels al even mailcontact met elkaar hebben gehad. Jouw opmerkingen en concrete verbetersuggesties zijn ontzettend waardevol voor ons en we hebben deze direct binnen ons bedrijf doorgegeven om dit proces te gaan verbeteren. Dankzij jouw scherpe feedback kunnen we onze service echt verder aanscherpen en we zijn dan ook erg blij dat je dit bij ons hebt gemeld.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Margret van Elektramat