Redelijk tot goed.
Slechte zoekfunctie.
Merk dat sommige producten duur zijn
Soms overdreven grote verpakking
Redelijke snelle levering
Reactie Elektramat NL:
Beste Koos,
Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring met Elektramat. We vinden het fijn om te horen dat de levering in ieder geval redelijk snel is verlopen en dat je ons als bedrijf wel zou aanbevelen. Tegelijkertijd zien we dat er een aantal punten zijn waar je minder tevreden over bent, zoals onze zoekfunctie. We zijn continu bezig om deze functionaliteit op onze website te verbeteren, zodat je producten in de toekomst een stuk makkelijker kunt vinden.
Wat betreft de prijzen doen we er dagelijks alles aan om deze zo scherp en laag mogelijk te houden voor al onze klanten. Dat de verpakkingen soms wat aan de grote kant lijken, klopt inderdaad. We kiezen hier bewust voor om ervoor te zorgen dat de producten optimaal beschermd zijn tijdens het transport en dat we de indeling voor de postvervoerders zo voordelig mogelijk kunnen inrichten. We nemen je feedback in ieder geval mee om onze service verder te optimaliseren.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Margret van Elektramat