Bart

Op de website staat binnen drie dagen geleverd. Na betaling niet op voorraad levering . Ik heb dezelfde bestelling bij een andere website geannuleerd omwille van de levertijd, en dat lijkt bij jullie net hetzelfde verhaal. Zet in het vervolg op je website dat het niet op voorraad is als je het zelf niet binnenshuis hebt.

voor het moment geen

Reactie Elektramat BE:

Beste Bart
Vervelend om te horen dat de levering van je bestelling anders is gelopen dan je had verwacht, juist omdat je om die reden al bij een andere webshop had geannuleerd. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. Het product liep die dag helaas net bij ons uit de voorraad, waardoor we de normale levertijd niet konden waarmaken. Gelukkig kregen we het artikel sneller binnen dan gepland en is de bestelling volgens PostNL op 1 juni bij je bezorgd.
Mocht je hier nog vragen over hebben of is er onverhoopt toch iets niet naar wens, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@elektramat.nl of per telefoon. We kijken dan direct met je mee om het alsnog netjes voor je op te lossen.
Margret van Elektramat

Score voor Elektramat BE: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee