Martijn

3 verschillende aankopen. Steeds trage levering ervaren (meer dan 2 maand) voor volledige bestelling. Levertijden aangeduid op de website waren steeds valse informatie.
Vanwege een brand snel materiaal nodig gehad, vandaar bij Elektramat besteld door de aangeduide levertijd en stockvoorraad. Tot 3 maal toe bedrogen geweest met over 2 maand levertijden. Door onvolledige zendingen tijdelijke oplossingen moeten voorzien met als gevolg dat een droogkast stuk is gegaan door een overspanning. Na enkele maand wel alles correct ontvangen. Raad aan om enkel te bestellen als je HEEL VEEL TIJD hebt.

+ groot gamma.
- Steeds trage levering (meer dan 2 maand) voor volledige bestelling.

Reactie Elektramat BE:

Beste,
Wat vervelend om te lezen dat je meerdere keren zo lang hebt moeten wachten op je bestellingen en dat de levertijden op de website niet overeenkwamen met de werkelijkheid. Zeker in een situatie waarin je door brand snel materiaal nodig had, is dat extra frustrerend en begrijpelijk dat dit tot veel ongemak heeft geleid. Ook het feit dat je door onvolledige leveringen tijdelijke oplossingen moest gebruiken en hier schade uit is ontstaan, vinden wij erg vervelend om te horen.
In jouw geval waren de producten niet alleen bij ons maar ook bij onze leverancier en de fabrikant niet direct uit voorraad leverbaar. Dat neemt niet weg dat wij hierover duidelijker hadden moeten communiceren en dat de aangegeven levertijden niet hadden mogen afwijken. Wij begrijpen goed dat dit je vertrouwen heeft geschaad.
Fijn om te lezen dat je ons assortiment wel als positief punt ervaart. Wij nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze informatievoorziening en leverbetrouwbaarheid te verbeteren.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Margret van Elektramat.

Score voor Elektramat BE: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee