Uitgebreide keuze aan biologische verse maaltijden.
Ik kies voor Ekomenu omdat ik
kies voor biologische producten, kies voor gemak
Veel afwisseling in gerechten.
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
De bezorging vind ik ronduit slecht en doet helaas veel af aan de productkwaliteit.
De zakken komen vaak doorweekt aan, bodem valt eruit. Ondanks dat ik altijd alles uitpak, beschimmelen groenten snel omdat ze te nat zijn geworden of zelfs half bevroren zijn geweest. Ook zijn groenten vaak gebutst tijdens transport.
Zeker broccoli en aubergine redden het bijna nooit.
Reactie EKOMENU:
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je bewust kiest voor biologische producten en gemak, en dat je de afwisseling in onze gerechten waardeert!
Wat jammer om te lezen dat de bezorging niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is absoluut niet hoe het hoort te gaan, en we begrijpen goed dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit en beleving. We nemen je feedback over de doorweekte zakken, gebutste groenten en producten die niet goed aankomen (zoals broccoli en aubergine) serieus en zullen dit intern én met onze bezorgpartners bespreken.
Dank je wel dat je dit met ons deelt. Jouw ervaring helpt ons om gerichter te verbeteren. En fijn om te zien dat je ons ondanks dit toch zou aanbevelen, dat waarderen we echt!