EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Die is over het algemeen goed, met wat wisselvalligheden van tijd tot tijd. Af en toe wijken de hoeveelheden ingrediënten in de zak af van de bestelling (ook onder de minimungarantie). Daarnaast is er het afgelopen jaar (ongeveer) een wijziging geweest waarbij kleine hoeveelheden kruiden niet meer meegeleverd worden en de lijst met zelf toe te voegen ingrediënten op de recepten langer is geworden. Dat is jammer.

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

de recepten lekker vind, kies voor biologische producten, kies voor gemak

Makkelijk te bestellen, recepten zijn duidelijk, maaltijden zijn lekker.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ja, controleer (beter) of de porties/ hoeveelheden juist zijn per zak. Voeg kruiden weer toe aan de leveringen.

Reactie EKOMENU:

Hoi Rik,
Bedankt voor je review en voor het delen van je verbeterpunten, dat waarderen we enorm! Wat betreft de kruiden: je bedoelt waarschijnlijk de gedroogde kruiden die we standaard niet meeleveren, zoals komijn of oregano. We gaan er meestal van uit dat deze basiskruiden al in huis zijn.
Als we ál deze kruiden zouden meeleveren, zouden we moeten werken met veel kleine verpakkingen of potjes, wat niet alleen onhandig is voor in je keukenkastje, maar ook leidt tot onnodig plasticgebruik.
De verse kruiden die specifiek bij een recept horen, leveren we natuurlijk wél mee.
Nogmaals dank voor je feedback! Zo kunnen we blijven verbeteren!

Score voor EKOMENU: 4/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Ja