We kregen 3 toppers over de vloer (Mitchell,Ralph & Melchior). Na de kennismaking en de koffie zijn de heren begonnen met de werkzaamheden. Zonnepanelen, hybride CV-ketel , warmtepomp, buitenunit en een nieuwe meterkast. Er werd flink en hard doorgewerkt. Er waren een paar werkzaamheden die iets meer tijd in beslag namen dan ingecalculeerd. Aan ons de keus of ze het werk mochten afmaken, of de volgende dag terug komen om de werkzaamheden te hervatten. De heren wilden het zelf graag afmaken, en wij hadden hier natuurlijk geen problemen mee. We hebben ons best gedaan om goed voor de installateurs te zorgen en dan met name voor de inwendige mens (want de motor moet wel blijven draaien). De klus is keurig afgemaakt, en inzet wordt beloond. En daarom ook deze zeer positieve review, het was een drukke dag maar een leuke groep kerels met elkaar. Alles draait en werkt naar behoren. Nogmaals dank voor de installatie Mitchell, Ralph & Melchior. Maar laten we de mensen op kantoor niet vergeten, deze hebben een goed stukje voorwerk en communicatie verricht. Peter, Roy en Maaike bedankt voor alles. Zelfs de subsidie aanvraag werd ons uit handen genomen. Heerlijk "ontzorgen" was dat. Bedankt EDIT B.V.