De Zwart

Helaas een teleurstellende ervaring. Na een misgelopen automatische incasso is uitsluitend per e-mail gecommuniceerd, waardoor het onderwerp aan mijn aandacht is ontsnapt en direct een incassotraject is gestart. Juridisch zal dit allemaal kloppen, maar er is geen enkele poging gedaan om mij via andere kanalen te bereiken voordat het escaleerde. Dat voelt niet klantgericht. Voor mij reden om het abonnement op te zeggen. Het incassobureau wist de kwestie daarentegen wél snel onder mijn aandacht te brengen.

Reactie E-Flux by Road:

Hi,
Bedankt voor het delen van je feedback. Wat vervelend om te horen dat de communicatie rondom de misgelopen incasso niet is verlopen zoals je had verwacht en dat dit direct is geëscaleerd naar een incassotraject.
Hoewel dit proces en de communicatie via e-mail de gebruikelijke workflow is binnen onze organisatie, begrijpen we heel goed dat dit in jouw geval niet als klantgericht is ervaren. Het is absoluut niet onze bedoeling om klanten hiermee te overvallen, zeker niet als een bericht aan de aandacht ontsnapt.
We nemen je feedback over de bereikbaarheid via andere kanalen dan ook uiterst serieus en gebruiken dit om onze processen tegen het licht te houden. Onze welgemeende excuses voor de negatieve ervaring die dit heeft veroorzaakt.
Vriendelijke groet,
Maury