Cyriel

Er werd mij in Mei ruim 400 euro berekend voor een laadsessie in Frankrijk. Deze laadsessie had echter nooit plaatsgevonden want de laadpaal weigerde iedere medewerking. 0 kW geladen en de volgende dag terug gereist naar Nederland. Wie schetst mijn verbazing dat ik volgens E-flux 12 dagen aan een laadpaal heb gehangen a 400,- voor 0 kW ????? Ik nam contact op met de klantenservice via de mail en er werd mij beloofd dat het geld zsm terug zou worden gestort (ja, je moet het wel eerst voorschieten ...). Nu, na zo'n 20 mailtjes (waarvan veel in het Frans, why...) en 2 maanden wachten heb ik nog steeds geen cent teruggezien op mijn rekening. Sterker nog, er word niet meer gereageerd op mijn mail. Bellen kan niet, ze verwijzen doodleuk naar de app/website voor financiele vragen. Kortom: zolang het werkt is het leuk maar ik stap binnenkort over naar een betrouwbaarder aanbieder. Maar eerst mijn geld aub.

Reactie E-Flux by Road:

Hi,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt meegemaakt met een laadsessie in Frankrijk en de bijbehorende kosten. Onze oprechte excuses voor dit frustrerende voorval.
We begrijpen je frustratie volledig. Graag meld ik je dat de creditering vandaag vanuit ons is voltooid en binnen enkele dagen op jouw rekening zou moeten staan. Het spijt ons ten zeerste dat de communicatie niet aan je verwachtingen voldeed en dat je zo lang hebt moeten wachten op een oplossing. Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groet,
Sjoerd