Welkom in het Wilde Westen van de elektrische auto en zijn oplaad avonturen.
Deze "aanbieder" maakt het wel heel erg bont. Met de vooraf niet duidelijke bijkomende kosten en de achteraf gestuurde ( en al lang betaalde) rekeningen met de nodige dreigementen en kostenverhogingen.
Nu is het natuurlijk wel zo dat alle aanbieders van stroom voor de auto vrij zijn om de voorwaarden en de prijs te vragen die ze willen. Er is natuurlijk geen enkel toezicht op de prijs, zoals bij de fossiele brandstoffen. Meer het vraag maar raak principe. We hebben al eens 1,o5€ per Kw betaald, maar ook 0,40€.
Het meest ergerlijke is dat je vooraf niet kunt zien watje moet gaan betalen.
Maar goed terug naar deze aanbieder.
Dat er soms een misverstand ontstaat of een fout gemaakt wordt is menselijk.
Dat er echter na herhaaldelijk aangegeven en bewijzen dat de rekeningen betaald toch volhard wordt met sturen van mails met het verzoek om betaling is ronduit vreemd.
Reactie E-Flux by Road:
Hi,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je zo’n ervaring hebt gehad, dat is uiteraard niet de bedoeling.
We begrijpen dat onverwachte kosten en onduidelijke communicatie erg frustrerend kunnen zijn. Je opmerking over het gebrek aan transparantie in prijzen binnen de sector is terecht; dit blijft een uitdaging waar we als hele branche aan blijven werken.
We hebben geprobeerd je gegevens in ons systeem op te zoeken, maar helaas konden we je niet terugvinden. Als je nog steeds problemen ervaart of vragen hebt over openstaande facturen, zouden we je graag verder helpen. We willen je daarom vragen om een e-mail te sturen naar support@road.io met je klantgegevens, zodat we dit samen kunnen oplossen.
Nogmaals dank voor je feedback we nemen het mee in onze voortdurende inspanningen om onze service te verbeteren.
Gianelly
Team E-flux by Road