Sander

Moet dubbel betalen zonder oplossing. Wordt van kastje naar de muur gestuurd.

Reactie E-Flux by Road:

Hi Sander,
Wat vervelend dat je dubbel betaald hebt voor het laden en hier geen oplossing voor kunt vinden. Ik heb uiteraard even gekeken naar je situatie en hoe ik je hierbij kan helpen.
Zoals ik begrijp betaal je op dit moment met onze pas voor het laden bij jouw laadpaal thuis. Uiteraard mag je verwachten dat je thuis gratis kunt laden, aangezien je de stroom zelf al betaald. Echter, kan onze laadpas niet zien dat dit jouw laadpaal is en er geen kosten gerekend moeten worden. De laadpas communiceert met de laadpaal en reageert altijd op de instellingen van de laadpaal. Dit betekent dat als er op de laadpaal een tarief ingesteld staat, de laadpas dit tarief ook rekent. Om de instellingen van de laadpaal te wijzigen zul je altijd bij de beheerder van de laadpaal moeten zijn. Hoewel wij ook liever gewoon helpen en je probleem oplossen kunnen we nu niets anders dan je naar de laadpaal beheerder verwijzen om dit tarief eraf te halen en de paal op gratis laden te zetten.
Mocht het probleem blijven bestaan, dan zou je kunnen overwegen om de laadpaal via E-Flux te beheren. Dan kun je makkelijk jouw pas toevoegen voor gratis laden zonder dat iedereen meteen gratis kan laden. Zie voor meer informatie onze website: www.e-flux.io/nl/producten/laadpaalbeheer/
Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geholpen.
Kirsten van den Brink
Team E-Flux