ingeborg

Zeer slechte ervaring met Eflux. Al sinds december 2022 zijn we bezig ivm een dubbel betaalde factuur. Normaal on contact komen kan niet dan moet je chatten... hoezo klant vriendelijk.
intussen via een omweg in het menu toch maar eens bellen voor een tweede keer.

nu zitten we intussen begin maart en heb ik een credit nota ontvangen in feb, hierop heb ik gemaild met de vraag wanneer ik het geld terug kan verwachten, geen reacte! Intussen nog steeds mijn geld niet terug. Uiterst klantonvriendelijke medewerkers aan de telefoon die het klaarblijkelijk gek vinden dat je op 6 maart belt om te vragen waar je geld blijft.
of het wordt gecrediteerd op geld terug, uhhh ik vraag waneer ik mijn geld ontvang. Ik vraag dat dat geen antwoord is op mijn normale vraag.... intussen zwaar geïrriteerd zet hij me in de wacht,
een iets klantvriendelijkere manier zou zeker gewenst zijn.
Eflux schaam je, zo ga je niet moet fouten om die door Eflux zijn gemaakt!

Reactie E-Flux by Road:

Hi,
Vervelend om te horen dat je een nare ervaring hebt met E-Flux. Daarom allereerst onze excuses voor hoe dit gelopen is. Uiteraard willen we onze klanten altijd zo goed mogelijk helpen en vinden we het vervelend als dat niet lukt.
Om even in te gaan op de situatie. Als ik even in ons systeem kijk zie ik dat je op 10 februari contact hebt gehad met onze support afdeling en er toen een ticket aangemaakt is in ons systeem. Onze finance afdeling heeft toen een creditnota aangemaakt en intern aangegeven dat dit met de factuur van februari verrekend zal worden. Wellicht is dit niet aan jou doorgegeven door onze support afdeling. In dat geval, excuses daarvoor. De factuur van februari zal er binnenkort aankomen en dan zal dit dus verrekend worden.
Hopelijk ben je hier voldoende mee geholpen.
Kirsten van den Brink
Team E-Flux