1913 beoordelingen

ian

Aanstaande maandag heb ik mijn eindexamenpresentatie. Vorige week heb ik naar de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik het uiterlijk met spoed moest bestellen zodat het op vrijdag (vandaag) geleverd zou worden. Op die manier zou postnl een dag uitloop hebben voor de levering, omdat we allemaal weten dat dat vaak ook niet in 1 dag goed gaat.
Maandag voor 12 uur werd me verteld. Ik heb het hele weekend doorgewerkt en zondag op maandag nacht doorgehaald en uiteindelijk het boek (waarvan ik er ook nog minstens 4 moest bestellen terwijl ik er maar 1 nodig had....) om half 5 in de ochtend besteld, met extra spoedkosten. De bestelling werd bevestigd met als verwachte leverdatum vrijdag 13 juni. Nou gelukkig! Toch nog op tijd gelukt. DACHT IK. Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Gisteravond viel het me op dat ik dus ook nog geen verzendbevestiging had gekregen. Vanochtend heb ik meteen om 8:00 gebeld. De productie was vertraagd en ik had nog geen e-mail erover ontvangen omdat ze die net was begonnen te schrijven. De spoedkosten zal ik terugkrijgen en het zag ernaar uit dat mijn bestelling vandaag gewoon nog op de post zou gaan.
Het is inmiddels 17:55 en ik heb wederom niets meer gehoord. De status van mijn bestelling is volgens de website van drukwerknodig nog steeds "productie".
Nu heb ik dus voor niets een prijzige bestelling gedaan, want het gaat nu zeker niet meer op tijd aankomen voor mijn presentatie. Hartelijk bedankt.

veel keus aan producten...

Score voor Drukwerknodig: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: hardcover boek met bedrukte schutbladen (minstens ...