Via de vraag wat doe je als je 's nachts niet kunt slape ( lees ...spelletje doen) en ik als antwoord kreeg dan neem ik een lepeltje droomsap.....
Ik kreeg iets mee van die vriend en vanaf dat moment sliep ik direct als een blok. Onvoorstelbaar , na een heel poos vann iet kunnen slapen , sliep ik als een roos. Mijn leven is gewoon verandert, ik slaap beter, ben alerter, ik kan alles veel beter aan doordat ik elke nacht minstens 7,5 uur slaap. En ik schaam me nergens voor , ik neem elke avond een lepeltje droomsap en ik ben een gelukkiger mens sindsdien.
Ik heb al vele naasten blij gemaakt met "mijn droomsap" , al velen het ook laten proberen en sommigen zijn net zo enthousiast als ik. En ik zou dit nooit schrijven als het niet waar zou zijn, zou nooit reclame maken als het niet zou werken, maar voor mij werkt en dat is meer dan voldoende, en inmiddels meerdere in mijn omgeving met mij.
G. Wekking - van der Zee
Lichtenvoorde
Wat was de klacht waarvoor u het Dromenwinkel product heeft gekocht en welke producten heeft u daarvoor gekocht? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
DroomSap
Zou je ons product aan anderen aanraden?
Ja
Hoe ben je bij Dromenwinkel gekomen?
Via een tip van vriend of vriendin, kennis of familielid