Er blijkt doxilamine in droomsap te zitten, dat is een stof die in Nederland verboden is. Het werkt verslavend en versuffend, ook overdag, en dat merk ik heel erg. Ik heb vannacht in coma gelegen, zo erg dat ik gewoon haast niet meer wakker kon worden. Voelde heel onnatuurlijk. En nu overdag voel ik me zo versuft, echt naar.
Wat was de klacht waarvoor u het Dromenwinkel product heeft gekocht en welke producten heeft u daarvoor gekocht? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
DroomSap
Zou je ons product aan anderen aanraden?
Hoe ben je bij Dromenwinkel gekomen?
Via een tip van vriend of vriendin, kennis of familielid
Reactie Dromenwinkel:
Er zit inderdaad doxylamine in DroomSap, dat wordt ook duidelijk overal vermeld. Wat NIET JUIST is, is wat Heeringa schrijft dat doxylamine verboden is in Nederland. Iets wat blijkbaar ergens op internet staat en vaker wordt beweerd doorslecht geïnformeerde mensen. In Nederland wordt doxylamine onder andere gebruikt in een middel dat artsen voorschrijven voor zwangere vrouwen die last hebben van misselijkheid. Het feit dat het zelfs bij zwangere vrouwen is toegestaan, wil juist zeggen dat doxylamine een relatief veilig en betrouwbaar middel is. We hebben contact gezocht met Heeringa maar geen reactie gekregen. We hadden graag het gebruik besproken, mogelijk neemt Heeringa (veel) teveel of te laat het DroomSap in. Met gericht advies is meestal heel veel op te lossen, en dat geven we dus ook graag.