1e bestelling positief, 2e bestelling negatief. Bij gebruik van gratis verzending en retour sturen, betaal je retourkosten maar ook extra Klarna administratie kosten. Hierdoor kost het retour sturen € 8,90. Dit is bij geen ander bedrijf het geval bij gebruik van Klarna. Ik vind dit heel onklantvriendelijk en zal daarom niet meer bij dit bedrijf bestellen
Producten worden netjes ingepakt en verzonden
Reactie DRESSYOURPARENTS:
Beste mevrouw,
Graag leggen we uit wat de achterliggende redenen zijn, want wij willen voor alles transparant zijn. In onze voorwaarden staat duidelijk uitgelegd hoe de retour procedure werkt. Zo staat daar in dat wanneer de gratis verzenden korting wordt toegepast
Omdat u gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid om achteraf te betalen (Klarna) wordt daar -conform onze voorwaarden- bij retourneren €2,95 voor gerekend. Dit doen wij omdat gebleken is dat 90% van de klanten die met Klarna betalen meer dan 50% van hun bestellingen retoursturen (normaal is dat zo’n 20%) en wij uit milieu- en kostenoverwegingen proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Bij veel websites is het overigens zo dat u tijdens het bestellen al kosten betaalt voor het gebruik van Klarna. Voor betalingen met i-deal is dat overigens niet zo, dat is gratis bij ons.
We hopen met deze uitleg op uw begrip en hopen u tòch nog eens in onze webwinkel te mogen ontvangen.
Hartelijke groet,
Het team van D.Y.P