Wat een geweldig bedrijf is dit. Al eerder gemeld dat ik nog geen bedrijf ben tegengekomen met zo een mooie bouw van in mijn geval schuur/serre. Een prachtig robuuste bouw met mooie pen en gat verbinding. In Rijssen destijds alles besproken met Wim Crum een verkoper die echt met je mee denkt en niets vergeet. Ik heb deze bouw van 4 X 13 meter ook door het bedrijf laten plaatsen. Afgelopen week een topteam aan het werk gezien. Een geoliede machine die in anderhalve dag een prachtig eindproduct heeft neergezet. Wat een feestje om te zien hoe deze jongens op elkaar zijn ingespeeld.
Nogmaals bedankt iedereen van Tuinhuisfabriek Rijssen en montagebedrijf Crum voor alle goede zorgen. We gaan hier heel veel plezier van krijgen.
Ik krijg er niet voor betaald hoor 😉😉😉maar wil onderstaande toch nog even kwijt….. Zoek je een tuinhuis, serre, schuur op maat of wat dan ook. Ga naar dit bedrijf, alles is mogelijk en loop net al wij met een tevreden gevoel naar buiten.