Slecht
Bestelling zonder reden geannuleerd, ze zijn bang dat ik de bestelling zelf annuleer (ik heb gezegd dat ik dat zeker ziet zal doen) en ze dan met opslagruimte zitten.
Reactie Dottig.com:
Beste klant,
We vinden het jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We hebben uw bestelling niet zomaar geannuleerd, maar juist om misverstanden te voorkomen.
De jurk die u bestelde is een speciaal model dat we niet standaard op voorraad hebben. Omdat u aangaf de jurk binnen twee weken nodig te hebben — en we door externe factoren (zoals douane en stakingen) geen zekerheid konden geven dat dit zou lukken — hebben we voorgesteld de order te annuleren.
U gaf later aan de jurk toch te willen ontvangen, maar zonder aan te geven wat de uiterlijke leverdatum moest zijn. In dat geval nemen wij liever geen risico: we willen voorkomen dat de jurk te laat aankomt en dat we vervolgens met een volumineus artikel blijven zitten en wij willen ook geen feestjes verpesten.
We hopen dat u begrijpt dat we deze beslissing uit zorgvuldigheid hebben genomen, en helpen u uiteraard graag bij een alternatief dat wél op tijd leverbaar is.
Groet,
Team Dottig