WessEvents

Eerste aankoop bij Discountoffice.nl

Via google ben ik terecht gekomen bij Discountoffice.nl. Vanaf bestellen tot aflevering liep alles goed en efficiënt, over de spoedige levering was ik zeer tevreden. Een minpunt. Het geen ik dacht besteld te hebben werd niet afgeleverd, daarvoor in de plaats kreeg ik een bijna zelfde product, ik had een ELBA product besteld en er werd een EL3A, het tekentje van de B stond bij discount net te andere kant op. Ook het plaatje van mijn product op de website van discountoffice is een heel andere dan het product dat is geleverd.Vanwege de tijd heb ik dit zo gelaten, maar het levert wel een vraagteken op. Ben ik bij de veter genomen of... Ik heb goed beoordeeld, maar eigenlijk hoort mijn beoordeling tussen redelijk en goed in.

Reactie DiscountOffice.nl:

Geachte mevrouw,
U heeft een Elba product besteld en ook ontvangen. Alleen is het logo van Elba veranderd in EL3A. Hierdoor kan het zijn dat het door u ontvangen artikel voorzien is van het nieuwe logo. Voor het nieuwe logo verwijzen wij u naar de website van <a href="http://www.yourelba.nl/nl">Elba. </a>
<br />
DiscountOffice.nl Klantenservice

Score voor DiscountOffice.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja