Mijn favoriete winkel wat betreft sierplanten. Ze hebben altijd de rassen, die ik net zoek, goed geprijsd, de planten zijn onverwoestbaar en vaak veel groter dan aangegeven op de site.
Persoonlijk service, een echte kweker, dus echt verstand van planten (Wat kan bij elkaar, wanneer planten, hoe gaat de plant over een tijdje eruit zien), breed assortiment, mogelijkheid tot contante betaling bij bezorging, locatie in Bunnik, kwaliteit van de planten, ze zijn onverwoestbaar en groot
1. Ik snap dat er een minimum bestelbedrag wordt gehanteerd tijdens de drukke periodes, maar happy maakt het mij niet.
2. De leverdag is altijd een verrassing ondanks de mogelijkheid aan te geven op welke dag de bezorging plaats moet vinden.
3. Het zou fijn zijn als de niet leverbare planten niet in een zoekopdracht worden meegenomen. Dat bespaart veel onnodig klikken als ik geen voorkeur voor een ras heb, maar gewoon een willekeurig plantje van een bepaalde soort wil hebben.
4. Ik haal veel informatie uit het stukje over eigenschappen. Helaas is deze informatie niet bij iedere plant op dezelfde wijze aangevuld. Bijboorbeeld: soms staat er wel bij of de plant groenblijvend is, soms niet. Hetzelfde geldt voor geur, wintervastheid en volwassen grootte van de plant.