Theo

Twee borderpakketten gekocht en - beetje noodgedwongen door minimaal bedrag bestelling - meerdere zakken Vivimus. Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd. Verrassend was wel dat alleen één plantje van bepaalde soort etiket had (onderling waren verschillende plantensoorten niet te onderscheiden in dit groeistadium). Gelukkig hielp chauffeur mee om ze te sorteren. Handiger zou zijn geweest om hier voor het uitladen op geattendeerd te worden. Merendeel planten doet het goed. Vond info die gegeven werd bij planten erg beperkt. Merendeel planten doet het goed. Met name van de Aconitum overleefden verschillende exemplaren de 2 maanden niet. Terugbetaling daarvan kwam uiteindelijk goed (heb wel verschillende keren moeten mailen omdat stortingen vergeten werden e.d.).

Reactie Directplant.nl:

Beste Theo,
Bedankt voor uw review.
Onze planten worden geleverd door onze eigen bezorgdienst, met eigen chauffeurs. Alle chauffeurs beschikken over plantenkennis. Het klopt dat er per soort een label beschikbaar is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de tijd wordt genomen om planten duidelijk gescheiden van elkaar neer te zetten, zodat de soorten voor u makkelijk te herkennen zijn.
Onze excuses dat dit destijds niet duidelijk gecommuniceerd is.
Mvg,
Klantenservice Directplant

Score voor Directplant.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Zomerborders in blauw, violet en wit