Ik ben niet tevreden over zowel de planten die ik heb besteld als de levering. De planten zagen er namelijk heel slecht uit bij levering. Er zat veel bruin blad tussen en zagen er gewoon zielig uit, meer dood dan levend. Omdat ik de planten in het vroege najaar heb geplant en het nu begin winter is, kan ik nog niet goed zeggen of ze goed aan zullen slaan. Daarvoor wil ik eerst het voorjaar afwachten.
De levering vond ik slecht. De planten zijn voor mijn voordeur achtergelaten. De bezorger heeft niet eens de moeite genomen om aan te bellen. Ik was namelijk gewoon thuis op dat moment.
Laat de bezorger voortaan gewoon aanbellen. En laat fatsoenlijke planten leveren die niet halfdood zijn.
Reactie Directplant.nl:
Bij de levering heeft de chauffeur niemand thuis getroffen en heeft daarom de planten voor de deur gezet, enigszins beschut. Over de kwaliteit hebben wij helaas geen melding gekregen, anders hadden we het direct kunnen oplossen. Op alle planten zit groeigarantie. Planten die in de winter geleverd worden krijgen gewoon de kans om te laten zien dat ze aanslaan in het voorjaar. Mocht er iets niet aanslaan dan horen we dat graag.
Met Vriendelijke Groet,
Het Directplant Team.