Bezorging en prijs prima. Helaas na contact gezocht te hebben met een klacht niks meer van gehoord. Ze geven gratis verzending vanaf 50 euro, welk bedrag je ook in winkelmandje ziet. Echter gaat hier ineens de btw nog vanaf en betaal je dus alsnog verzendkosten omdat je er dan net onder zit. Je ziet de btw pas op de factuur als je betaald hebt, niet direct.
Na contact gezocht te hebben (het gaat me dan meer om het principe) wordt er niet meer gereageerd na een simpel antwoord over de "voorwaarden" voor gratis verzending.
Ik snap ook wel dat het vanaf 50 euro verzenden is, maar als ik voor 52 euro in mijn winkelmand als eindtotaal heb, en er gaat ineens nog een btw af, zonder dit duidelijk te communiceren is dit misleidend.Erg jammer!
Voor mij een reden om hier niet weer te bestellen ivm de afhandeling.
Reactie Dieetwebshop:
Goedemorgen Vroni,
Bedankt voor je review. Wat vervelend te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Ik heb het even nagekeken en er lijkt iets mis te zijn gegaan met je order in ons systeem. De verzendkosten zouden inderdaad niet in rekening moeten worden gebracht. Ik heb de verzendkosten aan je terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer,
We gaan dit hier intern verder oppakken.
Nogmaals sorry voor het ongemak.
Groet Marieke
Team Dieetwebshop