L.van Bovenr

Kerst/Nieuwjaarscruise

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Niet zo goed. Schip was prima, eten slecht, bediening ook niet super, nooit meegemaakt maar 3x moeten switchen naar andere wijn omdat het op was. Ook slecht waren de dubbele aanlegplaatsen. In Maatricht van boord gegaan omdat mijn partner ziek was van de stress en griep. Beslist het geld niet waard,

Reactie Destin Travel:

Geachte heer Van Boven,
De griep heeft geen rekening gehouden met de feestdagen, waardoor menig Nederlander geveld was. Heel spijtig dat u hierdoor in Maastricht al van boord bent gegaan. Wij streven naar klachtloze reizen en hebben geen talent voor B-keus. Navraag bij onze cruiseleader leert ons dat de wijnvoorraad aan boord diezelfde dag nog is aangevuld met o.a. Chablis, de wijn van uw voorkeur. U geeft ons 2 sterren en dat is een slechte score. Dat is 1 ster meer dan de familie Rooijakkers met wie u samen reisde. Om teleurstelling tijdens de reis te voorkomen, besteden wij veel aandacht aan transparantie informatie voorafgaand aan de reis. Op zowel de website als in de brochure. Over de aanlegplaatsen staat het volgende gepubliceerd: "Vanwege het beperkte aantal ligplaatsen kan het voorkomen dat hotelschepen naast elkaar liggen afgemeerd aan de kade of steiger. Dat bepaalt de havenmeester". Zonder aan uw individuele reiservaring iets af te doen informeren wij dat uw medepassagiers deze reis met een 8,2 hebben gewaardeerd. Met die mooie score zijn wij heel blij. Zeker wanneer een 9 (zeer goed) het hoogst haalbare is. Als geen ander weten wij dat een tevreden passagier onze beste ambassadeur is. Ons familiebedrijf bestaat bij de gratie van gasten die jaarlijks terugkeren. Wij spreken de wens uit dat we van u nog eens een herkansing krijgen.
Cees van Pelt

Score voor Destin Travel Group: 2/5