J.Leeger

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Wilde reis reserveren en gaf aan dat ik slecht ter been ben en daarom mijn sit- go ( elektrische step) wilde meenemen; die overigens nauwelijks plaats inneemt. Kon niet. Hoogstens een rollator,maar dan moest deze wel op het zonnedak boven geparkeerd worden.Zie je dat voor je: eerst je rollator van het bovendeks halen alvorens je deze kan gaan gebruiken? Er werd mij kortaf gezegd dat je alleen aan deze reizen mee kunt doen als je goed ter been bent. Kortom ik heb het contact als onvriendelijk en onwelkom ervaren. Blijkbaar moet je alleen jong,fris en fruitig zijn om mee te kunnen! Goede reis!

Reactie Destin Travel:

Geachte heer Leeger,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback naar aanleiding van uw contact met Destin Riviercruises. We begrijpen dat u niet tevreden bent over de service die u geboden is tijdens uw telefonisch contact.
Om teleurstellingen tijdens de reis te voorkomen, besteedt Destin Riviercruises bewust, voorafgaand aan elke boeking, veel zorg aan transparante reisinformatie in de reisgids, op onze website en tijdens het boekingsproces. Dit heeft ook betrekking op het onderdeel ‘fit to travel’, zoals ook te lezen is in onze algemene voorwaarden. Hiervoor zijn een aantal ‘spelregels’ van kracht.
Vanwege de veiligheid aan boord van onze schepen is het niet toegestaan elektrische steps en scootmobielen mee te brengen aan boord. Wanneer u toch een hulpmiddel wenst mee te brengen, kan dat in de vorm van een rollator, looprek of opbouwbare rolstoel. Het hulpmiddel wordt tijdens de reis op het zonnedek geparkeerd, omdat deze niet gebruikt kan worden aan boord. Daar zijn onze hotelschepen wegens de beperkte ruimte niet op ingesteld. Wanneer u uw hulpmiddel aan de wal wenst te gebruiken, zorgt de bemanning ervoor dat deze voor u op de kade gezet wordt. Mede hierom vragen wij van al onze reizigers dat zij fit genoeg zijn om de reis te maken en zich zelfstandig aan boord kunnen bewegen, en bespreken we dit al tijdens het boekingsproces. Dat voorkomt teleurstelling op een later moment. Daarom hebben we u tijdens uw aanvraag helaas moeten teleurstellen en dat spijt ons.
Destin Travel

Score voor Destin Travel Group: 1/5