Dehcos

Lea Van Raaijen

Nog niks ontvangen terwijl in mail staat dat het is geleverd! Gebeld en er wordt navraag gedaan bij post nl maar voorlopig ben ik dus nier blij! Geld kwijt en niks ontvangen!!

Reactie Dehcos:

Geachte mevrouw Van Raaijen,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zoals met u besproken, hebben wij direct contact opgenomen met PostNL om navraag te doen en een onderzoek te laten instellen naar de status van uw zending. Helaas kan zo'n onderzoek enige tijd in beslag nemen. Zodra wij een reactie van PostNL ontvangen, nemen wij uiteraard direct contact met u op.
Zoals ook op onze webshop vermeld staat, dienen wij de uitkomst van dit onderzoek altijd eerst af te wachten voordat wij verdere stappen ondernemen. Afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek kunnen wij in overleg met u overgaan tot het opnieuw versturen van uw bestelling of het crediteren van het aankoopbedrag. Wij zorgen ervoor dat dit op een nette en correcte manier wordt opgelost.
Inmiddels hebben wij de resultaten van het onderzoek ontvangen en hebben wij contact met u opgenomen om de situatie naar tevredenheid af te handelen.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of problemen ondervinden bij een nieuwe bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Team Dehcos

Score voor Dehcos: 5/5